Cop d'efecte per assegurar la tercera posició | OneFootball

Cop d'efecte per assegurar la tercera posició | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: Girona FC

Girona FC

·

Cop d'efecte per assegurar la tercera posició

Article image:Cop d'efecte per assegurar la tercera posició

Valencia 1-3 Girona

Els homes de Míchel Sánchez han tornat a fer història avui a Mestalla, i amb una actuació incontestable s'asseguren acabar tercers una temporada de somni. Els gironins han dominat a través de la pilota i han tingut les millors ocasions, tot i que també han patit algun ensurt que, afortunadament, han pogut resoldre amb encert. Un gol a la primera part i dos més a la represa han permès tirar endavant un partit en el qual l'equip s'ha sentit còmode i ha sabut gestionar l'avantatge, i diumenge vinent tancaran la temporada a Montilivi davant el Granada, amb l'opció d'arribar fins als 81 punts en cas de victòria.

Savinho marca el camí

En una primera part de molta pilota, el brasiler ha estat qui ha aconseguit traslladar el domini al marcador per començar a traçar el camí cap als tres punts. A la mitja hora de joc ha aprofitat una bona centra de Tsygankov des del costat dret, i ha guanyat l'esquena a la seva marca per empènyer l'esfèrica a plaer al segon pal. Uns minuts abans, el mateix Tsygankov havia enviat la pilota al pal. David López i Dovbyk també han gaudit de bones ocasions, i a l'altra àrea, Sergi Canós s'ha topat amb la fusta en una acció totalment aïllada del Valencia, però perillosa.


OneFootball Videos


El pitxitxi no perdona

En una fase inicial del segon temps més disputada i sense tanta claredat en les accions de cap dels dos equips, Dovbyk ha aparegut en el moment oportú per ampliar la renda i encarrilar la victòria. El davanter ha rebut la passada d'Iván Martín després d'una bona acció pel costat dret, i dins l'àrea ha rematat al fons de la xarxa. Un gol que ha decantat el matx, i és que el tercer ha arribat força seguit. De nou jugada de Tsygankov per la seva banda, i Yarek s'introdueix la pilota en pròpia porteria.

Article image:Cop d'efecte per assegurar la tercera posició

Les estadístiques

El Girona ha estat dominador de la pilota i ha aconseguit localitzar el joc a camp contrari en moltes fases del partit. Ambdós equips registren dades similars quant a xuts a porteria, tot i que les ocasions més clares han estat pels de Míchel Sánchez, que també han sabut ser efectius. En un estadi complicat i davant un Valencia que ha estat bona part del curs lluitant per entrar a competició europea, els blanc-i-vermells han tornat a mostrar una versió sólida per aconseguir tres punts de mèrit.

Article image:Cop d'efecte per assegurar la tercera posició

Les reaccions de Juanpe i Aleix García

El central s'ha mostrat "molt orgullós per tot el que hem aconseguit aquesta temporada, lluitant amb els grans tot l'any". Després d'assegurar la tercera posició, també ha valorat molt positivament la feina de l'equip i el fet de poder gaudir amb l'afició en l'última jornada a Montilivi de tot l'aconseguit en un any històric. "Hem fet un partidàs i ara volem aconseguir els 81 punts, que ens farien fer història a la lliga. Moltes ganes del cap de setmana vinent a Montilivi", ha dit Aleix García per la seva banda.

View publisher imprint