L'efectivitat marca la diferència | OneFootball

L'efectivitat marca la diferència | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: Girona FC

Girona FC

·15 May 2026

L'efectivitat marca la diferència

Article image:L'efectivitat marca la diferència

Girona 0-1 Villarreal

El Girona s'encalla davant el Villarreal i concedeix la segona derrota del curs a Montilivi. Els gironins han estat dominadors i han generat ocasions clares per aconseguir un resultat millor, però un gol de Traoré a l'inici de la represa ha penalitzat en excés un equip que ho ha intentat fins al final. L'efectivitat ha caigut pel costat del Villarreal, i als de Míchel Sánchez els ha faltat encert i un pèl de sort per puntuar.

La igualtat s'imposa al primer temps

El Villarreal ha començat amenaçant en els primers minuts, però Dovbyk i Yangel Herrera han reaccionat amb dues arribades clares. La millor del primer temps ha estat per Tsygankov, que a la mitja hora de joc ha aprofitat una bona conducció de Sávio per etzibar un xut creuat que ha sortit ajustat al pal. Dovbyk de nou, en una passada filtrada, s'ha topat amb el porter. El protagonisme ha estat pel Girona, que ha tingut el domini de la pilota i ha localitzat el joc a camp contrari davant un Villarreal molt més vertical.


OneFootball Videos


L'efectivitat marca la diferència

El Villarreal ha estat molt més efectiu que els de Míchel, i en una de les seves poques arribades han marcat. Han aprofitat una transició ofensiva que, després de la conducció de Guedes, Traoré ha recollit dins l'àrea i ha creuat la pilota per trencar la igualtat. L'empat podria haver arribat just després, perquè Tsygankov ha tornat a tenir la millor. L'ucraïnès ha retallat cap a dins i ha etzibat un xut amb rosca que s'ha estavellat amb el travesser. L'equip s'ha tornat a quedar molt a prop en una doble rematada a una falta servida per Aleix García, però els castellonencs les han evitat sobre la línia. Els blanc-i-vermells no han deixat de creure-hi i han fet mèrits per marcar, però aquest cop no ha estat possible.

Article image:L'efectivitat marca la diferència

Les estadístiques

El Girona ha tingut el domini de la pilota i ha localitzat el joc a camp contrari. Els homes de Míchel Sánchez han disposat de bones arribades, i davant un rival defensiu, també han provat en diverses ocasions el xut des de la distància. L'insistència en atac dels blanc-i-vermells ha estat més, però els visitants han aprofitat les recuperacions per poder sortir amb velocitat, i així és com han trobat el gol.

Article image:L'efectivitat marca la diferència

La reacció de David López

David López ha explicat després del partit que l'equip se'n va dolgut per la derrota i per no haver pogut fer un pas més. Tot i això, ha remarcat que han fet un joc fluid i que ho han intentat fins al final, i també ha posat en valor el gran any fet: "Que hagi estat la segona derrota a casa de tota la temporada diu de molt de la temporada que hem fet". El Girona no perdia a Montilivi des del 30 de setembre, fa vuit mesos, davant el Real Madrid.

View publisher imprint