PRÈVIA Girona vs. Villarreal | OneFootball

PRÈVIA Girona vs. Villarreal | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: Girona FC

Girona FC

·

PRÈVIA Girona vs. Villarreal

Article image:PRÈVIA Girona vs. Villarreal

Enfocats en una nova batalla

S'acaba una temporada que recordarem per sempre. Amb l'equip classificat per a la Champions League, l'any ja és històric, però queda un repte per elevar encara més la gesta: lluitar la segona posició al Barça. Tot i l'empat al camp de l'Alavés, els de Míchel Sánchez segueixen enfocats en l'objectiu quan només queden tres jornades, i volen continuar fent de Montilivi un fortí. El Villarreal arriba a la cita novè amb 45 punts, amb les opcions europees gairebé impossibles, però en un bon moment després d'un curs molt irregular i que no van començar bé. Aquest darrer cap de setmana van guanyar a l'últim minut el Sevilla (3-2), tot i que en l'últim desplaçament van perdre pel mateix resultat al camp del Celta.

Els noms propis del Villarreal

Els castellonencs han recuperat la il·lusió aquesta temporada gràcies a Marcelino García Toral. En la seva segona etapa a l'entitat, el preparador asturià ha aconseguit redreçar el rumb d'un equip que al tram inicial va arribar a ocupar posicions de la part baixa. A les seves files compten amb futbolistes de molt talent i alguns fins i tot internacionals. Sorloth és la referència al davant i ja porta disset gols, acompanyat d'un Gerard Moreno que n'ha anotat deu. Yeremy Pino i Baena també són una amenaça en atac, i per dins acumulen gent de molta qualitat com Parejo, Capoue o Ramón Terrats. Morales, amb sis dianes, segueix sent un recurs molt efectiu, Guedes va arribar a l'hivern i ha tingut molta incidència, i també s'ha fet un lloc Ilias Akhomach, desequilibrant i amb gol. L'experiència d'Albiol o la irrupció del jove Mosquera els garanteixen la seguretat al darrere, juntament amb Jorgensen, una revelació sota pals.


OneFootball Videos


Article image:PRÈVIA Girona vs. Villarreal

El Girona guanya al Villarreal i es situa líder de Primera Divisió

La prèvia de Míchel Sánchez

L'entrenador ha recalcat la força de Montilivi abans del partit. Míchel s'ha mostrat satisfet perquè "l'afició està molt amb nosaltres i penso que demà hi haurà una gran entrada", i tot i l'ambició d'arribar al segon lloc, ha insistit en que no fer-ho no seria cap decepció perquè l'equip ja ha escrit història classificant-se per a la Champions League. A més, s'ha mostrat convençut que "podem repetir el que hem fet aquest any", tot i la dimensió de la gesta.

Els precedents

El balanç històric entre els dos equips està força igualat, amb cinc victòries gironines i set pels castellonencs. A Montilivi, això sí, el Girona hi ha perdut en les tres visites del Villarreal a Primera Divisió, la darrera el curs passat amb un gol de Gerard Moreno a l'afegit (1-2). El mateix resultat, però a favor dels de Míchel Sánchez, va servir a la primera volta d'aquest curs per remuntar a La Ceràmica i situar-nos líders de Primera Divisió per primera vegada en la nostra història. Per trobar la darrera victòria a Montilivi davant els castellonencs ens hem de remuntar al 2012, quan dues dianes de Benja i Jandro van permetre derrotar un equip que acabaria líder destacat de Segona Divisió (2-0).

View publisher imprint