PRÈVIA València vs. Girona | OneFootball

PRÈVIA València vs. Girona | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: Girona FC

Girona FC

·

PRÈVIA València vs. Girona

Article image:PRÈVIA València vs. Girona

L'últim a domicili

El Girona afronta aquest diumenge l'últim partit fora de casa d'una temporada històrica. Els blanc-i-vermells no han pogut guanyar cap dels darrers dos enfrontaments tot i merèixer més, i tractaran de fer-ho davant un València que ha fet molt bon any. Novens amb 48 punts, han estat lluitant l'accés a competicions europees durant moltes jornades, però s'han encallat al tram final i han perdut les opcions després de caure el passat dijous davant la Real Sociedad. En total encadenen cinc jornades sense guanyar en les quals només han sumat un punt. Va ser en l'últim partit a Mestalla, davant el Rayo (0-0), tot i que al seu estadi només hi han pogut guanyar un partit en els darrers tres mesos. Un rendiment més irregular que contrasta amb la fortalesa que han construit com a locals, sent els setens millors i havent-se quedat sense puntuar en tan sols quatre ocasions.

Article image:PRÈVIA València vs. Girona

Els noms propis del València

Rubén Baraja va aterrar el curs passat com a solució d'emergència per reconduir una situació esportiva crítica del conjunt 'ché', i ho va aconseguir. El tècnic no va tenir un inici fàcil, però amb el pas de les jornades l'equip va anar reaccionant i van acabar obtenint molt bons resultats. Una dinàmica a la qual ha donat continuïtat aquest curs, articulada a través d'un joc vertical amb molt de ritme i basat en la intensitat. Hugo Duro, amb tretze dianes, és el màxim golejador d'una plantilla molt jove i ambiciosa que compta també amb noms destacats com els de Javi Guerra, Diego López o Fran Pérez, màxims exponents en atac. Els valencianistes han trobat un bon equilibri entre l'atac i la defensa, i habitualment els seus partits es resolen amb resultats curts.


OneFootball Videos


La prèvia de Míchel Sánchez

"Arribar als 80 punts és per equips de molt nivell, és molt difícil, i seria una xifra històrica per a nosaltres". Míchel Sánchez ha establert un nou objectiu per aquest final de temporada, que implicaria guanyar els dos partits restants i assegurar la tercera posició. La primera aturada serà València, en el sempre difícil Estadi de Mestalla, i l'equip tancarà el curs dissabte vinent a Montilivi davant l'afició rebent el Granada.

Els precedents

El Girona va aconseguir la victòria amb un pèl d'èpica a la primera volta. Hugo Duro va avançar els visitants ben entrada la segona part, però Cristhian Stuani va aparèixer al tram final per remuntar amb dos gols en els últims deu minuts (2-1). Els precedents totals s'han anat igualant, amb tres victòries blanc-i-vermelles per quatre dels valencians, però en l'última visita a Mestalla l'equip va perdre per 1-0 en la jornada inaugural del curs passat. L'única victòria en les tres visites fetes és del 2019, amb gol de Pere Pons (0-1).

View publisher imprint